Alarmsystemen Prijs Alarmsysteem Prijzen

Alarmsystemen Prijs

Prijzen Alarmsystemen: laag door aankoop grote volumes

De prijs voor een professioneel alarmsysteem is natuurlijk geen vast gegeven en voor iedere situatie uniek. Maatwerk is hier de boodschap. Onze alarm adviseurs nemen eerst telefonisch contact op voor een afspraak ter plekke. Aan de hand van die bezichtiging kan er dan een prijsofferte op maat worden opgesteld voor uw alarmsysteem.

Voor een door de weekse woning mag u voor een gehele voorziene installatie rekenen op een budget van 1.200 à 2.200 Euro. Voor grotere woningen varieert de prijs rond de 2.750 Euro.

Draadloze systemen

Voor de mensen die een basis beveiliging wensen maar niet willen aansluiten op een controlekamer zijn er diverse mogelijkheden. We gaan ervan uit dat deze mensen toch ook willen verwittigd worden door het alarmsysteem en ook bediening willen via smartphone en tablet… Maar dan zonder enig abonnement te betalen…
Reken op een 1.695 euro voor een basis draadloze alarminstallatie met ingebouwde IP en GSM module, 4 detectoren, klavier, buitensirene,binnensirene , installatie, programmatie, … Deze calculatie is gebaseerd op een Jablotron 100 alarminstallatie (grote versie met grote noodbatterij conform incert normering)

Verder is er voor woningen ouder dan 10 jaar een lager btw-tarief van 6% van toepassing. Voor nieuwbouw is dat 21%.

SUBSIDIES EN PREMIES VOOR ALARMSYSTEMEN 2016

Vraag hier uw offerte aan voor de beste alarmsystemen prijs.