Alarmsystemen

Op zoek naar een gecertificeerde alarmsysteem voor uw bedrijf of woning? Kies dan voor een alarmsysteem met plaatsing van Ramcom Security!

» Offerte aanvraag

 

Het Oasis alarmsysteem

Oasis is een slim alles-in-één alarmsysteem om je woning of bedrijf te beveiligen tegen inbraak en brand. Oasis waarschuwt jou en je contactpersonen direct per sms, telefoon of e-mail bij een alarm. Voor maximale gerustheid is het tevens mogelijk om aan meldkamer aan te sluiten. Ook controleert Oasis je alarmsysteem continu op een degelijke werking. Het Oasis alarmsystemen laat niets aan het toeval over.

Online wereldwijd toegang tot je alarmsysteem

Het alarminstallatie van Oasis is eenvoudig via internet in te stellen en behoort tot een van de meest gebruiksvriendelijke alarmsystemen. Een keer vergeten het alarminstallatie thuis in te schakelen? Geen probleem, via internet of de mobiele telefoon schakel je het alarminstallatie alsnog eenvoudig in of uit.

Bekijk onze 10 organisatorische maatregelen voor inbraakbeveiliging! of surf naar Veiligheid en Preventie BiZ

Alles onder controle

Je weet altijd of thuis alles in orde is, waar je zelf ook bent. In geval van een alarm, ontvangen jij,  je familie direct een alarmmelding. Ook zie je op afstand online wie het alarmsysteem heeft in- of uitgeschakeld. Zo controleer je snel en eenvoudig of je kind veilig is thuisgekomen!

Met de Oasis Camera zie je in één oogopslag of alles thuis in orde is.

alarmsysteem-oasis-ja80-alarminstallatie
  • maakt direct video-opnames tijdens een alarm en slaat deze veilig op
  • stuurt de video-opname direct naar je mobiele telefoon
  • laat je op elk moment via internet live beelden bekijken
  • is voorzien van nachtzicht voor haarscherpe beelden, dag en nacht
  • werkt zowel draadloos als bedraad en kan overal geplaatst worden
Het alarminstallatie dat wij aanbieden is een uiterst betrouwbaar alarmsystemen welke aan alle Belgische normen voldoet (Incert/NBN/verzekering…) U bent dus verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 5 jaar!

 

» Offerte aanvraag

 

Nu leverbaar: De nieuwe Jablotron JA-100 alarmsysteem met ongekende mogelijkheden

De JA-100 alarmsysteem serie bevat diverse centrales, waarbij de kleinste variant een maximum van 50 draadloze of bus componenten en gebruikers ondersteund, de 106 gaat zelfs tot 120 zones

Het onderscheid met de Oasis serie is echter wel dat het alarminstallatie kan verdeeld worden in meerdere secties. In plaats van de gebruikelijke 3 voudige sectie verdeling, is men nu in staat om 15 secties aan te maken in het alarminstallatie .

Een van de belangrijkste punten in de ontwikkeling is het gebruik voor de klant. Dit ziet men sterk terugkomen in het bedienpaneel van het alarmsysteem. Zo is het eenvoudigste bedienpaneel, enkel uitgerust met een code paneel en drukknoppen voor secties in te schakelen. De bedienpaneel zijn voorzien van rode en groene leds om zo aan te geven of een zone in of uitgeschakeld is.

Tevens speelt het nieuwe alarmsysteem beter in op de toenemende vraag naar domotica oplossingen. Het is mogelijk het alarmsysteem uit te rusten met zowel bedrade als draadloze programmeerbare uitgangen. Iedere alarminstallatie is voorzien van een ingebouwde kiezer en kan eventueel uitgebreid worden met externe backup kiezers.

alarminstallatie OasisProfi ja 100 alarmsysteem

Uw beveiliging en veiligheid, we denken met u mee

Uw gezin, uw personeel, uw klanten, … allemaal rekenen ze op u. Geef ze dus gemoedsrust die ze verdienen: een waterdichte veiligheidsoplossing op maat, via Ramcom Security. Want voorzichtigheid is de moeder van de wijsheid. Onze succesformule? Deskundig advies op maat, technologie van gerenommeerde topmerken én een uitzonderlijke dienstverlening – uniek in België. U kunt gerust zijn!

Wat kan mijn alarmsysteem nog meer?

Bij de alarminstallatie systemen is er zelfs de mogelijkheid om brandmelders aan te sluiten op het systeem. Zo kan het alarmsysteem in werking treden bij een brandalarm.
Het is ook mogelijk je huis te verdelen in verschillende zone’s, zo kan je s’nachts enkel de benedenverdieping laten bewaken in plaats van het hele huis. Zo kan je op de bovenverdieping toch nog vrij bewegen.
Een alarmsysteem kan ook dienen voor ouderen bewaking. Op de afstandsbediening van het alarmsysteem zit een paniekknop en/of indien gewenst  kunnen we aan de muur een drukknop plaatsen . Deze knop kan bij een val, een inbraak, of een ander probleem ingedrukt worden, en automatisch wordt de famillie of meldkamer opgebeld.

Advies en offerte

Wenst u meer informatie over alarmsystemen of over andere oplossingen of  een persoonlijke prijsofferte? Neem vrijblijvend contact op met Ramcom Security, gratis offerte.