Beveiliging

Beveiliging Erkenning / Goedkeuring
FOD Binnenlandse Zaken erkende “Beveiligingsonderneming” B.Z. nr 20 1797 10.

Ramcom Security is al gedurende jaren een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging met of zonder meldkamer van uw woning of onderneming volgens erkend Bin. Zaken .
» Offerte aanvraag
Het samenstellen van een afgestemd beveiligingsplan is vakwerk. Ramcom Security zorgt steeds voor een keurige installatie met een perfecte afwerking. Wij zijn volledig gecertificeerd voor alle verzekeringsmaatschappijen. Ramcom Security zorgt voor totaaloplossingen afgesteld op de wensen van de klant.

Beveilig je huis of bedrijf met een inbraakbeveiliging of met camera’s en controleer de toegang. Hierbij is er ook de mogelijkheid om brandbeveiliging aan te sluiten.

Doel van een inbraakbeveiliging

 Beveiliging Keypad Een inbraakbeveiliging heeft als hoofddoel om een inbraak te detecteren en te signaleren door middel van sirene, flitslicht, push bericht en de telefonische melding. Het risico tot criminaliteit ligt nog altijd zeer laag bij woningen die voorzien zijn van een inbraak beveiliging. Het alarmsysteem kan gecombineerd worden met een telefoonkiezer die het alarm eventueel doorstuurt naar een aantal contactpersonen.
Ga naar inbraak beveiliging, camerabewaking , brand beveiliging toegangscontrole, mistgenerator

Een doeltreffend inbraak beveiliging moet onmiddellijk op elke poging tot inbraak reageren, eenvoudig in gebruik zijn en is discreet en betrouwbaar zodat u zich steeds op uw gemak kunt voelen.

Uw behoefte is onze zorg

beveiliging Naargelang het concept en de noden van u als klant passen wij onze oplossingen aan zodat we een systeem ontwerpen dat een perfect evenwicht vormt tussen kwaliteit, service en betaalbaarheid. Of het systeem nu bestemd is voor een residentiële woning, een winkel of een bedrijf, Ramcom Security beschikt over een uitgebreid gamma van producten en een uitgebreide kennis dat hieraan kan beantwoorden.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW PERSOONLIJKE PRIJSOPGAVE


Brand Beveiliging

header-brandbeveiliging Voorkomen van brand is
beter dan genezen. Als brandbeveiligingsspecialist bieden we de juiste oplossingen, afgestemd op uw gebouw.

Hoe veilig zijn uw sloten ?


Wetgeving

De wetgever besloot de alarmindustrie beveiliging te vatten in regels die zowel de installateurs als de gebruikers betreffen. Klik op de tekst om de link te openen in PDF formaat.

KB van 25 april 2007

Belastingsvermindering voor particulieren toegekend tot 750€ !

Woning ouder dan 5 jaar ? BTW tarief van 6%

Meldingsplicht alarmsystemen

Wat is alarmverificatie ? 

Veiligheid en Preventie BiZ