Inbraakbeveiliging

Gebruik inbraakbeveiliging om uw bezittingen te beschermen!
Inbraakbeveiliging

Was u al eens het slachtoffer van een inbraak? Dan wilt u dit natuurlijk niet opnieuw meemaken. Of wilt u vermijden dat criminelen uw woning of bedrijf als doelwit zien? Vraag Ramcom Security om vrijblijvend advies voor uw inbraakbeveiliging.

Door te kiezen voor één van onze betrouwbare systemen, verklein je aanzienlijk de kans op inbraak. Zo voorkom je de bijbehorende materiële en emotionele schade.

Maak kennis met ons nieuwste draadloos of bekabeld inbraakbeveiliging waarbij uw woning perfect beveiligd kan worden. Beveiliging niet alleen tegen inbraak, maar ook nog tegen brand, medische hulp, paniek toestand, homejacking, carjacking enz…

Omdat elke woning of bedrijf anders ingedeeld is, en een andere aanpak behoeft, komt er, na afspraak, één van onze beveiligingsadviseurs ter plaatse om te bestuderen wat uw specifieke behoeften zijn omtrent inbraakbeveiliging.

Er wordt onder andere rekening gehouden met verschillende omgevingsfactoren: ruimtelijke indeling van uw woning of bedrijfsgebouw, het al dan niet hebben van huisdieren,…

» Offerte aanvraag

Centrale

De centrale is het hart van de beveiligingsinstallatie. Hieraan zijn alle componenten en detectoren gekoppeld. Zodra één van de detectoren een signaal registreert, geeft het inbraakbeveiliging systeem een alarmsignaal af. Dat kan een luid alarm (sirene en/of flitslicht) of een stil alarm (telefoon-gprs-ip signaal aan de meldkamer) zijn.

De centrale is volledig conform het INCERT kwaliteitsmerk en de kwaliteitstechnische bepalingen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.
Het bedieningsklavier heeft een sober en duidelijk design en kan tevens voorzien worden van een badgelezer. Geniet van een uiterst eenvoudige bediening op meerdere manieren: door gebruik van een code, via uw gsm, met een afstandsbediening of aan de hand van een persoonlijke badge.

Detectie

Iedere te beveiligen ruimte is specifiek en vraagt daarom ook een individuele aanpak. Ramcom Security heeft dan ook een heel gamma aan detectoren ter beschikking. Detectoren bij de minste verdachte beweging, alert observeren, de beweging analyseren en correct reageren, rekeninghoudend met uw huisdieren zonder die als een inbreker te beschouwen!

NIEUW: alarmverificatie door middel van een FOTO en dit zelfs volledig DRAADLOOS. Deze beelden worden ontvangen door de meldkamer en/of zelfs op uw GSM.

MISTGENERATOR

Van zodra een mistgenerator geactiveerd wordt, wordt de kamer in dichte mist gehuld. Dat maakt het voor inbrekers onmogelijk om nog een hand voor ogen te zien. Meer info over mistgenerator.

Interventie

Een sterk inbraakbeveiliging systeem kan pas werken met een even sterke reactie erop. De meldkamer brengt 24u/24, 7 dagen op 7 een efficiënte reactie op alarmen zoals brand, inbraak, medisch hulp, paniek toestand, home jacking, enz… Binnen enkele seconden kunnen zij nagaan of het over loos alarm of een reële inbraak gaat, over sigarettenrook of oplaaiende brand, enz.. Zij zijn de efficiëntste schakel die het snelst de geschikte hulpdiensten kunnen inschakelen zoals politie, brandweer, technische interventie diensten.

Ramcom Security werkt samen met Oktopus controlekamer, een betrouwbare partner. Meer informatie over Oktopus, kan u nalezen op hun website: https://www.oktopus.be/

Doeltreffend en betaalbare inbraakbeveiliging

De kans op inbraak en eventuele schade verkleinen vraagt echter geen grote investering. Met een beetje gezond verstand kan u het een inbreker al moeilijk maken om uw woning of bedrijf binnen te dringen.
Inbraakbeveiliging gebeurt op meerdere vlakken. Hoe gaat Ramcom Security te werk?

1.       We verplaatsen ons in de denkwijze van de inbreker.

2.      We proberen de risico’s die u loopt correct in te schatten.

3.      We bespreken samen met u welke maatregelen getroffen worden, zonder over te beveiligen.

Ontdek meer tips over het voorkomen van inbraak.

Wenst u meer informatie of een persoonlijke prijsofferte? Neem vrijblijvend contact op met RAMCOM SECURITY.