Camerabewaking / Bewakingscamera

Bewakingscamera-camerabewaking-full-hd-beeld-ramcom

Perfect Full HD beeld!
Dankzij de megapixel beeldkwaliteit van de bewakingscamera’s of camerabewaking.

Onze IP camera’s zijn NIET onderhevig aan softwarelicenties die men dient aan te kopen.
Bewakingscamera’s of camerabewaking is de enige manier om te achterhalen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk. Belangrijk om ongewenste bezigheden waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan.

» Offerte aanvraag

De plaatsing van een bewakingscamera systeem geeft u een absoluut veilig gevoel in uw woning of bedrijf.

Bij de aankoop van een bewakingscamera heeft u een ruime keuze uit een groot aantal types camera’s. Iedere camera voorziet in een andere beveiligingsbehoefte. Hieronder een kort overzicht

 

bewakingscamera-bullet

BULLETCAMERA

De basiscamera is nog steeds een bulletcamera en worden bijna altijd tegen de muur bevestigd. Bulletcamera’s worden voornamelijk buiten gebruikt en hebben een preventieve werking. Er bestaan uitvoeringen met een hermetisch afgesloten box.

bewakingscamera-dome

DOMECAMERA

Domecamera’s zijn halve bolletjes die bijna altijd aan het plafond of wand worden bevestigd. Door de bolle lens zijn ze goed bestand tegen vandalisme. Domecamera’s kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en vallen minder op. Ideaal voor winkelcentra, kantoren, lobby’s enz.

bewakingscamera-speeddome

SPEEDDOME / BESTUURBARE CAMERA

Bestuurbare camera’s zijn een mooie oplossing als er continu iemand kan meekijken en camera’s kan besturen. Zoals dat in de fabrieken het meest geval is. Is het onbemand, dan raden we aan om met meerdere vaste camera’s te werken. Zo wordt elke belangrijke punten altijd vastgelegd en bent u er zeker van dat niets aan uw aandacht ontsnapt.

4K-bewakingscamera

4K ULTRA HD BULLET OF DOME CAMERA

4K ULTRA HD Netwerk Camera presenteert een top-of-the-line nieuw product. Deze 8,0-megapixel outdoor-ready-netwerk camera met UltraHD 4K prestaties, nauwkeurige iris voor een optimale helderheid van het beeld en de H.264-compressie. De 4K ULTRA HD camera is geschikt voor gebruik buitenshuis op luchthavens, banken, winkels, stadsbewaking. De 4K ULTRA HD camera is ook geschikt voor elke andere toepassing die de dekking van een groot gebied of extreem hoge beelddetails vereist.

 

draadloos bewakingscamera

DRAADLOZE BULLET OF DOME CAMERA

Draadloze camera’s raden wij ten zeerste af omwille van stoornissen te vermijden, indien er echter niet anders kan is het dan toch mogelijk. Dankzij hun sterke zenders zijn een paar muren en plafonds geen enkel probleem.

» Offerte aanvraag

Bewakingscamera/ Camerabewaking

Bewakingscamera geeft mensen het gevoel te werken en zaken te doen in een veilige en beschermde omgeving. Een omgeving waarin tevens wordt gewaakt over eigendommen en goederen van een bedrijf en haar klanten. Essentieel bij een bewakingscamera of camerabewaking is een goede beeldkwaliteit en een hoge betrouwbaarheid.
Bewakingscamera soorten cameras
Functionaliteiten zoals live camerabeelden raadplegen op afstand op een smartphone. Enkele voorbeelden van smartphone’s iPhone, tab, iPad of pc zijn standaard! Met één blik op uw smartphone of tablet uw huis en/of bedrijf in beeld, een veilig gevoel zoals nooit tevoren. Voor meer informatie in verband met bewakingscamera en/of camerasystemen klik hier

Klein compacte dag en nacht camera’s elegante camera’s die je in de omgeving kunt laten verdwijnen. Live camerabeelden op je iPhone, iPad of Android en Blackberry smartphones en tablets.

» Offerte aanvraag

 

Camerabewaking beelden  op je pc

Ras Plus 2.5.4 is nu beschikbaar

RAS Plus Software Bewakingscamera
RAS Plus Software

Rasplus software is gemaakt voor naadloze camerabewaking of observatie. Met de software is live weergave van meerdere recorders in één multiscreen mogelijk met een maximum van 64 camerabeelden. Naast de live beelden is het ook mogelijk opgenomen beelden van de verschillende bewakingscamera recorders op te vragen en te bekijken. Tevens kunt u via de RAS Plus software de instellingen van de bewakingscamera recorders wijzigen.

Enkele mogelijkheden van de RAS Plus software zijn:

  • status controle van de bewakingscamera recorders
  • meldingen van gebeurtenissen op de locaties waar de recorders staan
  • controle van live camerabeelden
  • snelle opname van een gebeurtenis (paniek recording)
  • terugkijken van opgenomen beelden op de recorders
  • systeemprogrammering
  • programmering op afstand
  • controle van meerdere locaties middels 3D tekeningen
  • maximaal verbinding maken met 16 externe locaties

Bij de software wordt een Nederlandse gebruiksaanwijzing geleverd om het gebruiksgemak te vergroten. De software is geschikt voor de volgende bewakingscamera of  camerabewaking recorders: CDR-serie, SDR-serie, XDR-serie, XDRDLX-serie, IDR-serie en HDR-serie.

Download hier de juiste bewakingscamera’s of camerabewaking software voor uw pc.
Ras Plus 2.5.4
KVMS Pro 1.12
IVMS 2.0.8.5
CPPLUS Player
Smart PSS V1.13.1

Bewakingscamera: wetgeving en aangiftes

Of u nu kiest voor een bewakingscamera set of voor één enkele Camerabewaking voor de installatie kunt u hier altijd terecht.
Aangifte Bewakingscamera vul hier uw aangifte in op de website van de privacy commissie van de federale overheid.
Lees, print of download hier de camerawet van 21 maart 2007.

Maar u kunt ook altijd bij ons terecht voor meer informatie over de wettelijke bepalingen!

Ramcom Security: uw partner in Camerabewaking

Camerabewaking door één toestel of een complete bewakingscamera set. Wij zijn de betrouwbare partner die u zoekt.

Aarzel dus niet om ons te contacteren. Wij zijn actief in de hele provincie Limburg, Antwerpen en Gent!