PARLOFOONS EN VIDEOFOONS

Met een videofonie systeem laat u  zichzelf toe om eerst te kijken welke persoon aanbelt, vooraleer te spreken, of de poort / deur te openen.  Videofonie geeft dus een bijkomende veiligheid.

» Offerte aanvraag

Voor de toegangscontrole van uw zaak of huis hebt u de keuze uit een reeks van (draadloze) parlofoons en videofoons (deurbel met camera en parlofoonsysteem).

Ramcom installeert intercomsystemen voor particulieren als bedrijven en biedt u advies op maat bij het kiezen van de juiste parlofoon of videofoon (draadloos of bedraad).

We bieden voor elke omstandigheden een oplossing met onze verschillende kwaliteitsmerken en streven naar een snelle en perfecte service.

Indien u een parlofonie of videofonie systeem op maat wenst, of u heeft specifieke vragen, vraag dan advies over de gepaste videofonie en parlefonie.

Videofoon over internet videofonie
Verschillende opties zijn mogelijk, waaronder de opnamefunctie. Staat er iemand voor de deur? De videofoon neemt een foto. U weet altijd wie er bij u aanbelt.

Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek of een technisch adviesgesprek. Wij presenteren u graag de verschillende mogelijkheden van Ramcom voor videofonie en bekijken ter plaatse de mogelijkheden.

Ramcom Security?
Naast parlofonie  en videofonie specialiseert Ramcom Security zich in verschillende vormen van elektronische beveiliging:

Alarmsystemen
Camerabewaking
Toegangscontrole
Brandbeveiliging
Mistgenerator