Group Ramcom Nu Officieel Paxton Installateur

Lite en Pro training Paxton Toegangscontrole

20 juni 2024 – Group Ramcom heeft onlangs met succes de Paxton opleidingen afgerond en is nu een officiële installateur van Paxton toegangscontrolesystemen. Deze mijlpaal versterkt hun positie als toonaangevend beveiligingsbedrijf en breidt hun expertise in geavanceerde toegangscontrolesystemen verder uit.

De opleidingen bestonden uit twee intensieve trainingen. De Lite training vond plaats in Breda bij Paxton zelf, waar de basisprincipes van de Paxton systemen werden behandeld. Deze training bood een uitgebreide introductie tot de hardware en software van Paxton, en zorgde ervoor dat de deelnemers een solide basis kregen in het configureren en installeren van deze systemen.

Vervolgens vond de Pro training plaats in het Weert Hotel Rosvelt. Deze gevorderde training ging dieper in op de complexere aspecten van de Paxton systemen, inclusief geavanceerde configuraties en integratiemogelijkheden. De deelnemers werden getraind om complexe projecten te beheren en op te leveren, waardoor Group Ramcom nu in staat is om aan de meest veeleisende beveiligingsbehoeften van hun klanten te voldoen.

Dankzij deze uitgebreide trainingen is Group Ramcom nu gecertificeerd om Paxton toegangscontrolesystemen te installeren en te onderhouden. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op een hoge standaard van vakmanschap en expertise bij de implementatie van hun beveiligingsoplossingen.

“We zijn enorm trots op het behalen van deze certificeringen. Het stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn met toonaangevende toegangscontrolesystemen en bevestigt onze toewijding aan continue verbetering en professionalisering.”

Erkan Önder