Hoe groot is de kans op inbraken en waterschade aan uw huis?

Op dit handige link kunt u zien in welk gemeente het vaakst wordt ingebroken of hoe groot de kans is op waterschade.

 

Heeft u verhuisplannen, en wilt u even nachecken hoe gevoelig de buurt is voor een inbraak? Of bang van waterschade? U kunt het allemaal precies zien op givedataback.axa . Gemiddelde inbraken, vaak waterschade voorvallen, gemiddelde kostprijs van zo’n schadegeval en de gevoeligste maanden…

 

Klant of niet-klant van het verzekeringsmaatschappij AXA, iedereen heeft recht en toegang tot de analyse van de schadegegevens uit hun klantenbestand i.v.m. waterschade en inbraken over 6 Europese landen waaronder ook België.

 

Het nut van de databank is natuurlijk preventie! Dankzij deze anonieme transparantie van onze gegevens kan iedereen het risiconiveau achterhalen van zijn of haar (toekomstige) wijk of woning. Het is de bedoeling van AXA om advies te geven over de bescherming, aansluitend is er ook preventietips opgesteld.

 

In de toekomst zal deze platform nog uitgebreid word met onterendere, hagelschade, overstromingen,… . Gebruikers kunnen actief de databank aanvullen en tips meedelen via de website of sociale media.

 

Nuttig vind RAMCOM security, vooral om inbraken te doen dalen door preventief maatregelen te nemen. Het is namelijk bewezen dat het bewust zijn van alle risico’s zijn vruchten afwerpt tegen inbraak.

 

Neem contact op met onze adviseurs voor een risico analyse en een vrijblijvend offerteaanvraag via ons www.ramcom.be of door te mailen naar info@ramcom.be