Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn ooit gestart als een IT-bedrijf, maar ondertussen al meer dan 10 jaar gegroeid in de richting beveiliging in al zijn vormen: alarmen, camera’s, branddetectie, toegangscontrole, …
RamCom werkt al jaren nauw samen met de meest bekende en innoverende fabrikanten uit de sector. Daardoor kunnen wij steeds de evoluties in deze snel evoluerende markt op de voet blijven volgen en anticiperen op toekomstige veranderingen door ons gamma tijdig te vernieuwen.

Wij bieden u een actuele selectie van hoogtechnologische IT en beveiligngsproducten, samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring en technische kennis van onze medewerkers.

Wij engageren ons om de uitgekozen producten meestal uit voorraad te kunnen leveren en dit tegen de scherpst mogelijke prijs. Wil u per se een product dat u niet bij ons terugvindt? Van verscheidene merken kunnen wij diverse artikelen voor u binnen korte termijn bestellen, vraag gerust advies.

Op zoek naar een gecertificeerde alarmsystemen voor uw bedrijf of woning? Kies dan voor een alarmsysteem met installatie van Ramcom Security!

 

Wat doen wij?

Ramcom is erkend alarminstallateur door de binnenlandse zaken private beveiliging 20-1797-10.
We zijn gespecialiseerd in plaatsen van alarmsystemen, camerabewaking, brandbeveiliging, toegangscontrole en mistgeneratoren.

We zijn dagdagelijks actief in de regio Limburg, Antwerpen en Gent.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

In de afgelopen jaren ontwikkelden wij ook onze eigen administratiesoftware (order- en facturatiebeheer) voor kleine en grote ondernemingen.

We leggen ons ook toe op het ontwikkelen van websites.

Uw website op het internet?
Dat het belang van het Internet steeds groter wordt hoeven wij u vast niet meer te vertellen. Het Internet is een dagelijkse bron van informatie en ontspanning, die voor steeds meer mensen toegankelijk wordt.