Camerabewaking op maat

Bij RAMCOM Security staan de wensen van onze klanten centraal samen met het veiligstellen van hun woning of bedrijf. Zoals bij onze recente klant DESAER bvba gebruiken wij speciale hitte bestendige camera’s op de gevel met de gewenste kleur die mooi samenvloeit met de gevelkleur. Wij delen met trots mee dat elke mogelijke RAL kleuren kunnen geleverd worden door ons!

Uiteraard kunnen wij de camera’s van zo onopvallend mogelijk tot fel opvallend plaatsen met de standaard witte kleur. Zo houden wij rekening met de voorkeuren van onze klanten en laten een volledig zuiver afgewerkte installatie achter.

Hiernaast hebben onze klanten gratis toegang via hun smartphone/tablet of PC tot hun installatie op zowel realtime als opgenomen beelden in min. FULL HD kwaliteit. Onze klanten hebben altijd een goede ondersteuning met een uitstekende service na verkoop. zo kunnen wij ons refereren aan verschillende overheidsprojecten, defensie en talloze tevreden klanten.

 

Bent u ook van plan om een camerabewaking te plaatsen? klik zeker hier voor een gratis offerte door onze ervaren veiligheidsadviseurs.