Camerabewaking voor tankstations

Elke ondernemer zoals onze recente klant “TOTAL in Hechtel” heeft zijn voorkeuren en vereisten van camerabewaking voor de veiligheid van hun werknemers en klanten. Hiernaast kan het natuurlijk ook vervelend zijn als er bijvoorbeeld tankbeurten gebeuren zonder een betaling of per ongeluk het gebruik van een verkeerde brandstof.

Total in Hechtel

Met de juiste vooronderzoek en advies wordt er voor de beste oplossing en camera’s gekozen zodanig dat er geen enkele onduidelijkheid meer overblijft na het raadplegen van de opgenomen beelden. Belichting en lensopening spelen hier een grote rol voor een duidelijke beeld van de auto, nummerplaat en/of personen. Natuurlijk moeten de snelheden van de camera’s ook ondersteund worden met de juiste recorder en een goede berekening van de capaciteit gemaakt worden. Deze beelden kunnen onze klanten raadplegen via hun eigen netwerk en over internet via hun smartphone/tablet, ook in realtime!

Als Ramcom Security streven wij niet enkel naar de beste kwaliteit maar houden ook rekening met de budget van onze klanten om een gepaste offerte voor te leggen. Door onze talloze installaties en ervaringen kunnen wij ons refereren aan verschillende overheidsprojecten, defensie en natuurlijk tevreden klanten.

Vergelijk zeker hier vrijblijvend onze offerte camerabewaking!