Rookmelders : LEVENSBELANGRIJK

Aantal sterfte ’s blijft hoog bij een woningbrand, omdat ze niet wakker wakker worden door de rookontwikkeling. En dat te bedenken door dat de veiligheid aanzienlijk kan verhoogd worden met rookmelders. En dat voor slechts enkele euro’s !

De overheid benadrukt het belang van branddetectiesystemen en wilt de percentage van 43% opkrikken door rookmelders tegen 2020 te verplichten in alle woningen in Vlaanderen. Ramcom Security vindt dat een goede zaak!

Er is een groot assortiment aan rookdetectors.
Zoals een optische detector reageert als er een lichtstraal wordt onderbroken door rook, een thermische detector reageert op temperatuur wijziging en ionische bewaakt over de luchtsamenstelling.

Daarbij kiest u beter voor een erkende installateur voor een correcte plaatsing van een brandmeldingssysteem voor een goed veiligheidsgevoel.

Met ons uitgebreide gamma en ervaring in branddetectie kunt u rekenen op een brandbeveiliging ivoor elke gebouw op maat die u naar kunt bedenken.

Voor vragen of informatie kunt u ons beveiligingsadviseur contacteren op info@ramcom.be . Wij helpen u graag verder.

Belangrijk! CO-melders en rookmelders zijn verschillende toestellen die met elkaar niet mag vervangen. Zoals een CO-melder geen rook detecteert, detecteert een rookmelder geen CO. Voor meer uitleg omtrent CO-melders en rookdetectors kunt u ons ten allen tijde contacteren.