GOUDEN TIPS OM DIEVEN BUITEN TE HOUDEN

In 2017 werden per dag 156 inbraken vastgesteld. Voor extra beveiliging kiezen 1 op de 10 Belgen voor een alarminstallatie bij een nieuwe woning. Voor een optimaal bescherming van je woning en leefomgeving hebben wij naast een inbraakbeveiliging ook 5 extra  tips die wij je graag meegeven.

 

  • Sociale Media

Genieten onder het zonnetje, Skiën in de Alpen of enkel een weekendje weg naar een mooie stad. Het is vanzelfsprekend dat je alle ramen, deuren en garagepoort op slot zet en je waardevolle spullen goed verbergt. Delen van je leuke vakantiefoto’s op facebook of Instagram kan je beter laten wachten tot je terug bent en je woning weer bewoond is. Inbrekers gebruiken vaak de sociale media om te zien of iemand langdurig van huis is…

  • Automatische verlichting

Bij twijfel kiest een dief al snel om er vandoor te gaan. Het is wel verstandig om gebruik te maken van een automatische verlichting, zodat het lijkt alsof je thuis bent. Nog een handigheidje is het gebruik van timers bij langere afwezigheden. Zo kun je op regelmatige tijdstippen bepaalde lichten laten branden.

  • Oogje in het zeil

Het is niet enkel dat de buurtpolitie een oogje in het zeil houd, maar ook je buurman! Vraag dus zeker je buren of ze extra aandachtig kunnen zijn of misschien regelmatig rond het woning passeren. Hoe meer controle, hoe minder ongewenste bezoek van een dief…

  • Veiligheidssloten

Niet enkel veiligheidssloten voor de buitendeuren, maar ook raamsloten zijn een goede investering. Wel opletten dat je de sleutels niet op het slotje laat zitten! Door simpele boorwerk en een ijzerdraadje kunnen ze het sleutel omdraaien.

  • ALARM

Het duurt niet lang dat een inbreker een alarminstallatie opmerkt. Vaak is dat ook voldoende om een dief af te schrikken. Immer alarmeert de sirene het hele buurt en dat is iets wat de inbrekers maar al te graag willen vermijden. Klik hier voor een gratis offerte.

 

 

2018 !

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

 

Voorbereiding kerstcadeaus voor onze klanten.

 

 

Samen voor een veiligere leef- & werkomgeving

Ramcom Security

 

Is uw alarminstallatie Up-To-Date?

U laat uw verwarmingsketel regelmatig nakijken, met uw voertuig moet u regelmatig op onderhoud. Hoe zit het met uw alarmsysteem? Echter is ook hier heel belangrijk dat de opvolging goed gebeurd voor een correcte werking. Helaas wordt dat wel eens over het hoofd gezien door heel wat installateurs. Bij ons RAMCOM security niet.

Onze huismerken bestaan uit hoogwaardige inbraak alarmsystemen, De toestellen worden eerst door ons zelf grondig getest. Door jarenlange ervaring hebben wij een uitstekende kennis van onze producten. Wij nemen steeds de normen en richtlijnen streng in acht. Dat is niet zo makkelijk in een wereld die steeds complexer wordt omtrent interventiesystemen. Door de permanente bijscholing van ons team, up-to-date van de laatste technologieën en onze technisch goede uitrusting, bieden wij u steeds de beste service.

Wij streven naar een lange termijn relatie  met u. Als erkende beveiligingsfirma zijn onze plaatsingsdienst en interventieploegen 24/7 bereikbaar. De investering in een betrouwbare firma voor inbraakalarminstallaties loont. Wij hebben over de jaren heen de vertrouwen van duizenden klanten en dat willen wij zo houden. Voor vragen en informatie kunt u ons altijd bereiken via mail op info@ramcom.be , of voor een geheel vrijblijvend offerteaanvraag.

Samen voor een veiligere leef- & werkomgeving

 

Hoe groot is de kans op inbraken en waterschade aan uw huis?

Op dit handige link kunt u zien in welk gemeente het vaakst wordt ingebroken of hoe groot de kans is op waterschade.

 

Heeft u verhuisplannen, en wilt u even nachecken hoe gevoelig de buurt is voor een inbraak? Of bang van waterschade? U kunt het allemaal precies zien op givedataback.axa . Gemiddelde inbraken, vaak waterschade voorvallen, gemiddelde kostprijs van zo’n schadegeval en de gevoeligste maanden…

 

Klant of niet-klant van het verzekeringsmaatschappij AXA, iedereen heeft recht en toegang tot de analyse van de schadegegevens uit hun klantenbestand i.v.m. waterschade en inbraken over 6 Europese landen waaronder ook België.

 

Het nut van de databank is natuurlijk preventie! Dankzij deze anonieme transparantie van onze gegevens kan iedereen het risiconiveau achterhalen van zijn of haar (toekomstige) wijk of woning. Het is de bedoeling van AXA om advies te geven over de bescherming, aansluitend is er ook preventietips opgesteld.

 

In de toekomst zal deze platform nog uitgebreid word met onterendere, hagelschade, overstromingen,… . Gebruikers kunnen actief de databank aanvullen en tips meedelen via de website of sociale media.

 

Nuttig vind RAMCOM security, vooral om inbraken te doen dalen door preventief maatregelen te nemen. Het is namelijk bewezen dat het bewust zijn van alle risico’s zijn vruchten afwerpt tegen inbraak.

 

Neem contact op met onze adviseurs voor een risico analyse en een vrijblijvend offerteaanvraag via ons www.ramcom.be of door te mailen naar info@ramcom.be

 

WEDSTRIJD WINNAAR

Wij doen ook online ons uiterst best om onze klanten te verwennen. Zo mogen wij dit maand een leuke cadeau weggeven. U kunt deelnemen aan actieve wedstrijden op de Facebook pagina van Ramcom security.

Nu is het tijd om ons winnaar eruit te kiezen…

 

De winnaar die we mogen feliciteren is Fredy Bracke! U kunt een berichtje sturen op onze facebook.

De wifi camera C35 van Dalhua is een uitstekende camera die bedoeld is voor binnengebruik over internet. Gemakkelijk te installeren via QR code en te gebruiken via app. Met de talloze mogelijkheden van deze camera bent u 24/7 beschermd. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen op info@ramcom.be .

 

Geen geluk dit keer? Geen reden om u glimlach te doen verdwijnen. Binnenkort kunt u weer kans maken op een leuke cadeau. Hou zeker onze facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en aanbiedingen, Ramcom Security.

 

Rookmelders : LEVENSBELANGRIJK

Aantal sterfte ’s blijft hoog bij een woningbrand, omdat ze niet wakker wakker worden door de rookontwikkeling. En dat te bedenken door dat de veiligheid aanzienlijk kan verhoogd worden met rookmelders. En dat voor slechts enkele euro’s !

De overheid benadrukt het belang van branddetectiesystemen en wilt de percentage van 43% opkrikken door rookmelders tegen 2020 te verplichten in alle woningen in Vlaanderen. Ramcom Security vindt dat een goede zaak!

Er is een groot assortiment aan rookdetectors.
Zoals een optische detector reageert als er een lichtstraal wordt onderbroken door rook, een thermische detector reageert op temperatuur wijziging en ionische bewaakt over de luchtsamenstelling.

Daarbij kiest u beter voor een erkende installateur voor een correcte plaatsing van een brandmeldingssysteem voor een goed veiligheidsgevoel.

Met ons uitgebreide gamma en ervaring in branddetectie kunt u rekenen op een brandbeveiliging ivoor elke gebouw op maat die u naar kunt bedenken.

Voor vragen of informatie kunt u ons beveiligingsadviseur contacteren op info@ramcom.be . Wij helpen u graag verder.

Belangrijk! CO-melders en rookmelders zijn verschillende toestellen die met elkaar niet mag vervangen. Zoals een CO-melder geen rook detecteert, detecteert een rookmelder geen CO. Voor meer uitleg omtrent CO-melders en rookdetectors kunt u ons ten allen tijde contacteren.

 
© Copyright 2016 Beveiliging - Software - IT - Telecom Ramcom. All Rights Reserved. Privacy policy