CAMERABEWAKING LELIJK? NIET BIJ RAMCOM SECURITY

Camerabewaking hoeft niet altijd opgemerkt te worden als een lelijk uitsteekje aan uw muur, gevel of plafond. Bij Ramcom Security kunnen wij de gewenste camera’s leveren in alle RAL-kleuren. RAL is een nummersysteem om kleuren van verf en andere coating vast te leggen. De kleurcode is hier een belangrijk factor om exact dezelfde kleur te kunnen leveren.

Natuurlijk hoeft het niet altijd dezelfde kleur te zijn. Misschien moet het juist opvallen? Een leuke contra kleur kan een mooie combinatie geven zodat het niet enkel opvalt, maar tegelijk er ook mooi uitziet. Creativiteit is hier toegelaten! Ieders eigen smaak, dus er valt niets mis te doen.

Zowel de camera’s als de montagestukken of eventuele L-beugels worden met dezelfde kleurcode geleverd.  Alles wordt grondig besproken en ingelicht zodat u geen onaangename verrassingen te wachten staan. Zo kunt u rekenen op een mooi afgewerkte camerabewaking installatie die volledig gebruiksklaar wordt achtergelaten door onze ervaren installateurs.

 

Vaak gestelde vragen

v. Waar vind ik mijn kleurcode terug?

a. Meestal is het aangegeven op je verfpot of spuitbus als bijvoorbeeld “RAL 8017 Chocoladebruin”

v. Ik vind mijn kleurcode niet terug?

a. Geen paniek, met een RAL kleurenwaaier is dat op te lossen om de juiste kleurcode terug te vinden.

v. Wat is de levertermijn?

a. Zoals bij een standaard installatie 1-3 weken. Volledig gebruiksklaar geïnstalleerd bij uw werf.

 

Klik hier voor een GRATIS OFFERTE op maat door één van onze ervaren adviseurs

 

DOELEN VAN CAMERATOEZICHT

Volgens een onderzoek van het Britse Home Office bleek een relatief substantiële afname van criminaliteit in het cameragebied vergeleken met het controle gebied. Het gevoel van onveiligheid daalde in twaalf van de dertien gebieden waar het onderzoek werd uitgevoerd.

Preventief

Doel van een cameratoezicht is criminaliteit of het veroorzakers van overlast hun gedrag aan te laten passen.

 • Beveiligen en bewaken van eigendommen en personen
 • Afschrikken van overlastgevers en potentiële daders
 • Veiligere leef- en werkomgeving creëren
 • Intelligentie & informatie

 

Proactief

Door realtime  toezicht kan er snel een reactie worden gegeven waardoor het incident wordt vermeden of niet verder escaleert.

 • Toezicht aan evenementen
 • Verkeerstoezicht
 • Beheer aan openbare ruimtes
 • Noodhulp
 • Conflict- en crisishantering

 

Repressief

De opgenomen beelden kunnen achteraf gebruikt worden als bewijsmateriaal voor een rechtszaak of automatische boete ( denk maar aan flitspalen )

 • Opsporing strafbare feiten
 • Verkeersovertredingen
 • Bescherming milieuzones

 

Beelden kunnen achteraf worden gebruikt voor vervolging na strafbare feiten en opsporingen. Daarom is het ook aan te raden om voor kwaliteit te kiezen zodanig dat de camera’s aan alle eisen voldoen. Daaronder verstaan wij het montageprocedure, positionering en indienststelling. De camera’s verschillen naargelang de behoeftes van de klant en doel.

Onze adviseurs helpen u erbij om de juiste keuze aan camera’s te maken. Klik hier voor een vrijblijvende en geheel gratis offerte.

 

Ramcom Security op Radiozenders VRD en HASSELT 1

Als trotse partner van twee radiozenders in Limburg wordt ons spotje gedraaid op de frequenties 106.1/106.5 voor VRD en 107.2/107.6 voor Hasselt 1.

Achter de schermen Streven wij altijd voor een hogere merkwaarde. Met al onze medewerkers, werken wij naar een veiligere leef- en werkomgeving. Samen voor een veiligere toekomst! Door gebruik te maken van (sociale) media willen wij ons uitbreiden naar een groter publiek. Zo kunnen wij de mensen attent maken dat veiligheid toch wat uitgebreider is dan gedacht.

 

Beluister hieronder ons reclamespotje

Laat dieven buiten!

Klik hier voor een gratis offerte

 

Samenwerking Met DEFENSIE

Het is een eer en een gevoelige zaak om voor de defensie in Leopoldsburg te werken. Zo kunnen wij als RAMCOM SECURITY met trots meedelen dat onze standaarden hoog liggen. Onze kwaliteit en ervaring krijgt de voorkeur voor de bewaking van militaire domeinen.

“Het systeem is al goed van pas gekomen, wij ondervinden geen enkel probleem. Daarom willen wij graag verder werken met RAMCOM SECURITY.” Aldus de Adjutant. Dit is niet de eerste keer dat wij samenwerken met de defensie om een bewakingssysteem te plaatsen. In de toekomst zijn er dan ook weer projecten om nieuwe installaties te plaatsen en wijzigingen door te voeren voor een bestaande installatie. Zo kan RAMCOM SECURITY garanderen voor een 24/7 toezicht van het betreffende domeinen.

 

Ook van plan om een Camerabewaking te plaatsen? Of heeft u meer interesse in een inbraakbeveiliging? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer uitleg of een geheel gratis risicoanalyse met productdemonstratie!

Klik hier voor een gratis offerteaanvraag

 

Werken in cc LEOPOLDSBURG

“De hele procedure en installatie is vlekkeloos verlopen met RAMCOM SECURITY” zo krijgen wij het te horen wanneer wij een recensie vragen aan onze klanten waaronder ook cc.Leopoldsburg. Natuurlijk willen wij het ook zo houden. Immer werken wij met ons team alle dagen opnieuw voor 100% klanttevredenheid.

Heden heeft CULTUURCENTRUM LEOPOLDSBURG een volledig nieuwe camerabewakingssysteem. Zo kunnen zij onder anderen een goed oogje in het zeil houden. Met een service van 24/7 staat RAMCOM SECURITY garant voor een continu werking van het systeem. Zo kunnen ze vandalisme, inbraak,… aantonen met vloeiende en haarscherpe beelden. De plaats is niet meer veilig voor mensen met kwade bedoelingen!

 

Bent U ook van plan om een beveiligingsinstallatie te plaatsen? Of simpelweg een demonstratie van onze producten? Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis risicoanalyse of een vrijblijvend offerte /  demonstratie.

Klik hier voor een gratis offerteaanvraag

 

GRAND OPENING smartSD

Smart Security Distribution

Als trouwe partner van SmartSD zijn wij aanwezig op de nieuwe vestiging in Breda. Naast de officiële opening hebben wij de “Security Gallery” bezichtigd. Met de nieuwste Security producten en technologieën woonden wij demonstraties bij om up-to-date te blijven van de grote gamma aan security producten.

 

Alles over de beveiligingswereld! Met doorlopend Live demo’s van de laatste nieuwtjes en directieleden van de beveiligingsleveranciers in Breda SmartSD.

 

Ook Dahua is actief in SmartSD. Design videofoon ook verkrijgbaar bij Ramcom Security zoals alle security producten.

 

Ook opzoek naar een veiligere omgeving? klik hier voor een gratis offerte.

 
© Copyright 2016 Beveiliging - Software - IT - Telecom Ramcom. All Rights Reserved. Privacy policy