Camerabewaking voor tankstations

Elke ondernemer zoals onze recente klant “TOTAL in Hechtel” heeft zijn voorkeuren en vereisten van camerabewaking voor de veiligheid van hun werknemers en klanten. Hiernaast kan het natuurlijk ook vervelend zijn als er bijvoorbeeld tankbeurten gebeuren zonder een betaling of per ongeluk het gebruik van een verkeerde brandstof.

Total in Hechtel

Met de juiste vooronderzoek en advies wordt er voor de beste oplossing en camera’s gekozen zodanig dat er geen enkele onduidelijkheid meer overblijft na het raadplegen van de opgenomen beelden. Belichting en lensopening spelen hier een grote rol voor een duidelijke beeld van de auto, nummerplaat en/of personen. Natuurlijk moeten de snelheden van de camera’s ook ondersteund worden met de juiste recorder en een goede berekening van de capaciteit gemaakt worden. Deze beelden kunnen onze klanten raadplegen via hun eigen netwerk en over internet via hun smartphone/tablet, ook in realtime!

Als Ramcom Security streven wij niet enkel naar de beste kwaliteit maar houden ook rekening met de budget van onze klanten om een gepaste offerte voor te leggen. Door onze talloze installaties en ervaringen kunnen wij ons refereren aan verschillende overheidsprojecten, defensie en natuurlijk tevreden klanten.

Vergelijk zeker hier vrijblijvend onze offerte camerabewaking!

 

Camerabewaking op maat

Bij RAMCOM Security staan de wensen van onze klanten centraal samen met het veiligstellen van hun woning of bedrijf. Zoals bij onze recente klant DESAER bvba gebruiken wij speciale hitte bestendige camera’s op de gevel met de gewenste kleur die mooi samenvloeit met de gevelkleur. Wij delen met trots mee dat elke mogelijke RAL kleuren kunnen geleverd worden door ons!

Uiteraard kunnen wij de camera’s van zo onopvallend mogelijk tot fel opvallend plaatsen met de standaard witte kleur. Zo houden wij rekening met de voorkeuren van onze klanten en laten een volledig zuiver afgewerkte installatie achter.

Hiernaast hebben onze klanten gratis toegang via hun smartphone/tablet of PC tot hun installatie op zowel realtime als opgenomen beelden in min. FULL HD kwaliteit. Onze klanten hebben altijd een goede ondersteuning met een uitstekende service na verkoop. zo kunnen wij ons refereren aan verschillende overheidsprojecten, defensie en talloze tevreden klanten.

 

Bent u ook van plan om een camerabewaking te plaatsen? klik zeker hier voor een gratis offerte door onze ervaren veiligheidsadviseurs.

 

TIPS VAN DE BRUGSE POLITIE

Na 10 aangiftes in één weekend roept de Brugse politie iedereen op om extra waakzaam te zijn. In de jongste weken gebeurden er tal van inbraken. “Extra maatregelen nemen is dus aangeraden” aldus de politiewoordvoerster Depoorter L.  Deze tips helpen om jullie woning inbraakveiliger te maken.

Als eerst een bewoonde indruk van het huis geven is cruciaal. Door simpelweg een lamp te laten branden of een timer in te stellen voor de verlichting zullen de inbrekers tijdens hun tocht sneller geneigd zijn door te rijden. Nog een belangrijke tip dat ook wel vanzelfsprekend is “ vensters en deuren goed afsluiten”. Logisch… maar sloten laten spijtig genoeg meestal te wensen over. Ook is het raadzaam om geen dure etalages te maken van je woning! Dus kostbare spullen niet zomaar laten rondslingeren voor het raam.” Juwelen en waardevolle spullen leg je liever veilig opgeborgen. Bij voorkeur een ingebouwde kluisje”, zegt de politie. Hieruit kunnen wij ook afleiden om geen grote hoeveelheden cash geld in huis te bewaren. Een laatste gouden tip is om je huis zo zichtbaar mogelijk te maken. Onnodige muren of hoge planten zijn ideale schuilplaatsen voor dieven. Gebruik van automatische verlichting aan de ingangen is een aanrader. De politie kan tijdens jouw afwezigheid een extra oogje in het zeil houden.

Voor meer informatie kun je terecht bij jouw lokale politiekantoor.

Klik hier voor een gratis risicoanalyse van je woning, of bel ons 011533900

 

Security Essen 2018

Meer dan 40 jaar de nummer 1 : Security Essen, ’s werelds belangrijkste beurs voor beveiliging. Van brandpreventie, cyberbeveiliging en cameratoezicht tot de bescherming van buitenruimten…

Jaarlijks komen de reuzen van de beveiligingswereld op internationaal topniveau met de nieuwste trend en de belangrijkste innovaties in Essen bijeen, waaronder ook onze bekende leveranciers met hun nieuwe snufjes die ze in de markt gaan brengen. Als Ramcom security zijn wij ook aanwezig bij dit evenement.

Het is natuurlijk niet enkel een boeiende ervaring voor onze medewerkers om onze leveranciers aan te spreken, maar ze krijgen hier ook de kans om hun horizon te verbreden. Een opportuniteit om samen te komen met onze bestaande leveranciers en om te netwerken in verschillende sectoren. Door ons up-to-date te houden met Non-stop-lezingenprogramma over alle Security-thema‘s kunnen wij voor elk unieke situatie en leeftijdscategorie een gepaste oplossing bieden.

 

Een klein woordje van Oliver P. Kuhrt, ceo van de Messe Essen: „We hebben dit jaar het profiel van de Security Essen aangescherpt: De vakbeurs is duidelijk digitaler, moderner en interactiever geworden. Door de betere hallenindeling bieden we onze exposanten en bezoekers een geweldig bezoek met korte wegen en rechtstreekse communicatie.“

 

CAMERABEWAKING LELIJK? NIET BIJ RAMCOM SECURITY

Camerabewaking hoeft niet altijd opgemerkt te worden als een lelijk uitsteekje aan uw muur, gevel of plafond. Bij Ramcom Security kunnen wij de gewenste camera’s leveren in alle RAL-kleuren. RAL is een nummersysteem om kleuren van verf en andere coating vast te leggen. De kleurcode is hier een belangrijk factor om exact dezelfde kleur te kunnen leveren.

Natuurlijk hoeft het niet altijd dezelfde kleur te zijn. Misschien moet het juist opvallen? Een leuke contra kleur kan een mooie combinatie geven zodat het niet enkel opvalt, maar tegelijk er ook mooi uitziet. Creativiteit is hier toegelaten! Ieders eigen smaak, dus er valt niets mis te doen.

Zowel de camera’s als de montagestukken of eventuele L-beugels worden met dezelfde kleurcode geleverd.  Alles wordt grondig besproken en ingelicht zodat u geen onaangename verrassingen te wachten staan. Zo kunt u rekenen op een mooi afgewerkte camerabewaking installatie die volledig gebruiksklaar wordt achtergelaten door onze ervaren installateurs.

 

Vaak gestelde vragen

v. Waar vind ik mijn kleurcode terug?

a. Meestal is het aangegeven op je verfpot of spuitbus als bijvoorbeeld “RAL 8017 Chocoladebruin”

v. Ik vind mijn kleurcode niet terug?

a. Geen paniek, met een RAL kleurenwaaier is dat op te lossen om de juiste kleurcode terug te vinden.

v. Wat is de levertermijn?

a. Zoals bij een standaard installatie 1-3 weken. Volledig gebruiksklaar geïnstalleerd bij uw werf.

 

Klik hier voor een GRATIS OFFERTE op maat door één van onze ervaren adviseurs

 

DOELEN VAN CAMERATOEZICHT

Volgens een onderzoek van het Britse Home Office bleek een relatief substantiële afname van criminaliteit in het cameragebied vergeleken met het controle gebied. Het gevoel van onveiligheid daalde in twaalf van de dertien gebieden waar het onderzoek werd uitgevoerd.

Preventief

Doel van een cameratoezicht is criminaliteit of het veroorzakers van overlast hun gedrag aan te laten passen.

 • Beveiligen en bewaken van eigendommen en personen
 • Afschrikken van overlastgevers en potentiële daders
 • Veiligere leef- en werkomgeving creëren
 • Intelligentie & informatie

 

Proactief

Door realtime  toezicht kan er snel een reactie worden gegeven waardoor het incident wordt vermeden of niet verder escaleert.

 • Toezicht aan evenementen
 • Verkeerstoezicht
 • Beheer aan openbare ruimtes
 • Noodhulp
 • Conflict- en crisishantering

 

Repressief

De opgenomen beelden kunnen achteraf gebruikt worden als bewijsmateriaal voor een rechtszaak of automatische boete ( denk maar aan flitspalen )

 • Opsporing strafbare feiten
 • Verkeersovertredingen
 • Bescherming milieuzones

 

Beelden kunnen achteraf worden gebruikt voor vervolging na strafbare feiten en opsporingen. Daarom is het ook aan te raden om voor kwaliteit te kiezen zodanig dat de camera’s aan alle eisen voldoen. Daaronder verstaan wij het montageprocedure, positionering en indienststelling. De camera’s verschillen naargelang de behoeftes van de klant en doel.

Onze adviseurs helpen u erbij om de juiste keuze aan camera’s te maken. Klik hier voor een vrijblijvende en geheel gratis offerte.

 
© Copyright 2016 Beveiliging - Software - IT - Telecom Ramcom. All Rights Reserved. Privacy policy