Ramcom Security op Radiozenders VRD en HASSELT 1

Als trotse partner van twee radiozenders in Limburg wordt ons spotje gedraaid op de frequenties 106.1/106.5 voor VRD en 107.2/107.6 voor Hasselt 1.

Achter de schermen Streven wij altijd voor een hogere merkwaarde. Met al onze medewerkers, werken wij naar een veiligere leef- en werkomgeving. Samen voor een veiligere toekomst! Door gebruik te maken van (sociale) media willen wij ons uitbreiden naar een groter publiek. Zo kunnen wij de mensen attent maken dat veiligheid toch wat uitgebreider is dan gedacht.

 

Beluister hieronder ons reclamespotje

Laat dieven buiten!

Klik hier voor een gratis offerte

 

Samenwerking Met DEFENSIE

Het is een eer en een gevoelige zaak om voor de defensie in Leopoldsburg te werken. Zo kunnen wij als RAMCOM SECURITY met trots meedelen dat onze standaarden hoog liggen. Onze kwaliteit en ervaring krijgt de voorkeur voor de bewaking van militaire domeinen.

“Het systeem is al goed van pas gekomen, wij ondervinden geen enkel probleem. Daarom willen wij graag verder werken met RAMCOM SECURITY.” Aldus de Adjutant. Dit is niet de eerste keer dat wij samenwerken met de defensie om een bewakingssysteem te plaatsen. In de toekomst zijn er dan ook weer projecten om nieuwe installaties te plaatsen en wijzigingen door te voeren voor een bestaande installatie. Zo kan RAMCOM SECURITY garanderen voor een 24/7 toezicht van het betreffende domeinen.

 

Ook van plan om een Camerabewaking te plaatsen? Of heeft u meer interesse in een inbraakbeveiliging? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer uitleg of een geheel gratis risicoanalyse met productdemonstratie!

Klik hier voor een gratis offerteaanvraag

 

Werken in cc LEOPOLDSBURG

“De hele procedure en installatie is vlekkeloos verlopen met RAMCOM SECURITY” zo krijgen wij het te horen wanneer wij een recensie vragen aan onze klanten waaronder ook cc.Leopoldsburg. Natuurlijk willen wij het ook zo houden. Immer werken wij met ons team alle dagen opnieuw voor 100% klanttevredenheid.

Heden heeft CULTUURCENTRUM LEOPOLDSBURG een volledig nieuwe camerabewakingssysteem. Zo kunnen zij onder anderen een goed oogje in het zeil houden. Met een service van 24/7 staat RAMCOM SECURITY garant voor een continu werking van het systeem. Zo kunnen ze vandalisme, inbraak,… aantonen met vloeiende en haarscherpe beelden. De plaats is niet meer veilig voor mensen met kwade bedoelingen!

 

Bent U ook van plan om een beveiligingsinstallatie te plaatsen? Of simpelweg een demonstratie van onze producten? Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis risicoanalyse of een vrijblijvend offerte /  demonstratie.

Klik hier voor een gratis offerteaanvraag

 

GRAND OPENING smartSD

Smart Security Distribution

Als trouwe partner van SmartSD zijn wij aanwezig op de nieuwe vestiging in Breda. Naast de officiële opening hebben wij de “Security Gallery” bezichtigd. Met de nieuwste Security producten en technologieën woonden wij demonstraties bij om up-to-date te blijven van de grote gamma aan security producten.

 

Alles over de beveiligingswereld! Met doorlopend Live demo’s van de laatste nieuwtjes en directieleden van de beveiligingsleveranciers in Breda SmartSD.

 

Ook Dahua is actief in SmartSD. Design videofoon ook verkrijgbaar bij Ramcom Security zoals alle security producten.

 

Ook opzoek naar een veiligere omgeving? klik hier voor een gratis offerte.

 

Ramcom Security en Hit fm

Vanaf heden draait ons reclame spotje op Hit fm!

Als trotse partner van Hit FM presenteren wij met genoegen onze nieuwe spotje die te beluisteren is op Hit FM. Zoals in de beveiligingswereld, zijn wij ook actief in de media om ons merkwaarde te verhogen. Wij zijn meer dan een bedrijf, achter de schermen zijn onze medewerkers voortdurend bezig met vernieuwing en verbetering. Zo kunnen wij onze klanten altijd op de beste wijze verder helpen.

 

Beluister hier ons nieuw reclame spotje.

 

Klik hier voor een gratis offerte!

 

GOUDEN TIPS OM DIEVEN BUITEN TE HOUDEN

In 2017 werden per dag 156 inbraken vastgesteld. Voor extra beveiliging kiezen 1 op de 10 Belgen voor een alarminstallatie bij een nieuwe woning. Voor een optimaal bescherming van je woning en leefomgeving hebben wij naast een inbraakbeveiliging ook 5 extra  tips die wij je graag meegeven.

 

  • Sociale Media

Genieten onder het zonnetje, Skiën in de Alpen of enkel een weekendje weg naar een mooie stad. Het is vanzelfsprekend dat je alle ramen, deuren en garagepoort op slot zet en je waardevolle spullen goed verbergt. Delen van je leuke vakantiefoto’s op facebook of Instagram kan je beter laten wachten tot je terug bent en je woning weer bewoond is. Inbrekers gebruiken vaak de sociale media om te zien of iemand langdurig van huis is…

  • Automatische verlichting

Bij twijfel kiest een dief al snel om er vandoor te gaan. Het is wel verstandig om gebruik te maken van een automatische verlichting, zodat het lijkt alsof je thuis bent. Nog een handigheidje is het gebruik van timers bij langere afwezigheden. Zo kun je op regelmatige tijdstippen bepaalde lichten laten branden.

  • Oogje in het zeil

Het is niet enkel dat de buurtpolitie een oogje in het zeil houd, maar ook je buurman! Vraag dus zeker je buren of ze extra aandachtig kunnen zijn of misschien regelmatig rond het woning passeren. Hoe meer controle, hoe minder ongewenste bezoek van een dief…

  • Veiligheidssloten

Niet enkel veiligheidssloten voor de buitendeuren, maar ook raamsloten zijn een goede investering. Wel opletten dat je de sleutels niet op het slotje laat zitten! Door simpele boorwerk en een ijzerdraadje kunnen ze het sleutel omdraaien.

  • ALARM

Het duurt niet lang dat een inbreker een alarminstallatie opmerkt. Vaak is dat ook voldoende om een dief af te schrikken. Immer alarmeert de sirene het hele buurt en dat is iets wat de inbrekers maar al te graag willen vermijden. Klik hier voor een gratis offerte.

 

 
© Copyright 2016 Beveiliging - Software - IT - Telecom Ramcom. All Rights Reserved. Privacy policy